Toimitusehdot

Hinnat ja tuotteiden tilaaminen

Hinnat näkyvät verkkokaupassa euroissa (€) ja sisältävät arvonlisäveron (24 %). Arvonlisäveron osuuden näkee kassalla..
Toimituskulut lisätään tilaukseen

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Puhelinnumeroa tarvitsemme Postia tai vastaavaa kuljetusyhtiötä varten, jotka ilmoittavat paketin saapumisesta tekstiviestillä.

Toimitustapa ja -kulut

Tilauksesi toimitetaan posti kautta joko kirjeenä tai pakettina, lähetyksen koon ja painon määrittäessä vaihtoehdon.

Vaihtoehtoiset lähetys maksut:

Kirje 3,00-5,90.

Paketti automaattiin S-koko 6,90 M-koko 8,90.

Paketti kotiintoimitus S-koko 16,90 M-koko 18,90

Mikäli asiakas ei nouda hänelle lähetettyä tuotetta, palautuu se takaisin toimittajalle. Mikäli asiakas haluaa, lähettää Toimittaja paketin uudelleen asiakkaalle lähimpään noutopisteeseen 15 euron hinnalla. Mikäli asiakas kuitenkin peruu tässä vaiheessa tilauksen on Toimittaja oikeutettu perimään jo toteutuneet kuljetusmaksut.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 2-10 arkipäivää. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla tai olemalla yhteydessä tilaajaan

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Räätälöidyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Tuotteen palauttaminen tapahtuu omalla kustannuksellasi ellei toisin ole sovittu.